Življenje brez strahu

Kako bi se počutili, če vas ne bi hromili predsodki, strahovi, prepričanja, mnenja drugih? Ali želite postaviti svoje življenje na višji nivo? Kako prepoznati pogum v sebi? Prejeti spoštovanje?

Strokovna javnost je oblikovala pet dejavnikov, ki najbolj vplivajo na naše zdravje:

sedenje

spanje

sladkor

stres

socialna osamljenost

Kaj pa vpliva na vaše počutje, razmišljanje, doživljanje življenja, sposobnost doseči zadani cilj?

Kaj vas opogumi v odločitvah, kako jih sprejemate, zakaj se odločate kot se? Kako ponovno vstanete ob neuspehu, razočaranju in nadaljujete še bolj opogumljeni? Kako oprostite, ko ste prizadeti?

Vedno so v ozadju doživljanja in odločanja predhodne izkušnje, doživljanje iz najzgodnejšega otroštva, vzgoja, naše okolje, predhodni uspehi in tudi neuspehi, potrebe in vrednote. Velikokrat so vam v pomoč, žal, vas pogosto tudi nepotrebno hromijo.

Kaj je skupnega olimpijskemu zmagovalcu in uspešnemu poslovnežu? Kakšno izkušnjo delita izjemna triatlonka in predsednica države? Kdaj otroci dosežejo nadpovprečne rezultate in študenti naredijo preboj? Vsem je skupna izkušnja osebnega učitelja-trenerja!

Si lahko zamislite, da bi se vrnili nazaj v šolo, da bi dosegli zadani življenski cilj? Koliko let bi namenili temu? Dve, tri, štiri? Bi zadostovalo?

Ste že oblikovali svoje cilje, kratkoročne, dolgoročne? Jih zapisali? Vsaka sprememba vključuje tveganja. Kako se soočate z njimi?

Kako izstopiti iz množice? Ste že dobro premislili, na katerem področju boste uvedli spremembe, da bodo rezultati čim boljši in vidni tudi na dolgi rok.

Menda niste obupali zaradi čustvenih ali duševnih ovir doseči uspeh, zadovoljstvo, mir v življenju? Morda še ne zaupate, da bi vam naš inovativen program “Življenje brez strahu” uspešno pomagal?

Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji uporabe 

Master Doctor d. o. o. – zdravstvena dejavnost
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: 89231295
Matična: 6880983000
TRR: SI10100 – 005 4399 147

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

support@master-doctor.net