Pogosta vprašanja

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni zasebna zdravstvena dejavnost?

Master Doctor, je zasebna zdravstvena dejavnost, družinske in urgentne medicine ter urologije, ki deluje brez koncesije in kjer z najvišjo mero zaupanja opravite pregled in/ali posvet o vašem zdravstvenem stanju. Zdravnica, z več kot 30 leti kliničnih izkušenj pregleda vašo do sedaj zbrano dokumentacijo, vas pregleda in odgovori na vaša vprašanja. Posvetuje se z ostalimi specialisti, vas k njim tudi napoti, oz. predpiše zdravila, ki jih potrebujete. Pridružil se nam je urolog. Ker delujemo v zelo majhni skupini, zagotovimo najvišjo stopnjo odzivnosti, zaupanja ter brez čakanja v čakalnicah.

Zakaj je bila zasebna zdravstvena dejavnost ustanovljena in namen?

Zasebna zdravstvena dejavnost je bila  ustanovljena z namenom v celoti se posvetiti pacientu ter mu zagotoviti toliko časa kolikor ga potrebuje za kakovostno obravnavo brez časovnih omejitev in dolgih čakalnih dob. V današnjem času, ko vse preveč hitimo, tudi na področju zdravstva. Nemalokrat se zgodi, da pacient ne prejme razlage, ki bi si jo želel, nima celovitega pregleda nad obsežno zdravstveno dokumentacijo in potrebnih zaključkov in napotkov. Pri nas je pacient dejansko obravnavam povsem v skladu z njegovimi/njenimi potrebami.

Z našim delom želimo razbremeniti tudi osebne zdravnike ter jim z našimi zaključki pomagati k nadaljnjim usmeritvam ter s predlogi za nadaljevanje zdravljenja.

Kdo se lahko naroči na pregled?

Na pregled oziroma posvet lahko pride vsak, ki želi:

  • obsežno razlago izvidov opravljenih pregledov in preiskav
  • priporočila za nadaljnje preglede in/ali preiskave
  • beli recept
  • belo napotnico
  • priporočila za izboljšanje počutja z izjemno premišljenimi in preverjenimi programi, ki so vedno prilagojeni posameznikovim željam in potrebam.
Naročanje in ali potrebujem napotnico osebnega zdravnika?

Da lahko sledimo zastavljeni misiji, storitve izvajamo po predhodnem, terminsko usklajenem dogovoru.

Za obisk v zasebni zdravstveni dejavnosti Master Doctor ne potrebujete napotnice.

Na kakšen način se izvajajo storitve?

Vedno si želimo in se potrudimo približati željam stranke, zato lahko obravnava poteka osebno v prostorih zavoda, lahko pa se tudi pripeljemo k vam. Posveti potekajo tudi preko telefonskega pogovora ali elektronske pošte. Velikokrat so vsi načini komunikacije prepleteni, saj s telefonskim pogovorom in spodbudnimi elektronskimi sporočili dopolnjujemo začeto osebno obravnavo.

Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji uporabe 

Master Doctor d. o. o. – zdravstvena dejavnost
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: 89231295
Matična: 6880983000
TRR: SI10100 – 005 4399 147

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

support@master-doctor.net