Pregled pri urologu

Doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., MHA

specialist urolog, subspecialist andrologije in urološke onkologije

Doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, dr. med., MHA je rojen leta 1967, kjer je leta 1991 diplomiral na Medicinski fakulteti. Leta 2000 je specializiral urologijo, od leta 2012 je subspecialist andrologije in urološke onkologije. Kot urolog je delal v KBC Rijeka, Specialni bolnici Medico, Zdravstvenem domu Primorsko – goranske županije in v več zasebnih poliklinikah. Od leta 2012 je docent na Medicinski fakulteti na Reki. Predavatelj s področja urologije je tudi na drugih univerzah. Ob tem je član Evropske urološke asocijacije, Upravnega odbora Hrvaškega urološkega društva in predsednik Klastra zdravstvenega turizma Kvarnerja. 

Zagotavlja storitve:

Pregled in mnenje specialista urologa, s predlogom nadaljne diagnostike na belo napotnico
Pregled in mnenje subspecialista andrologije in urološke onkologije vključno z zdravljenjem erektilne disfunkcije
Ultrazvočni pregled urogenitalnega trakta in trebuha
Ultrazvočni Doppler pregled urogenitalnega trakta
Posveti / Drugo mnenje po pregledu medicinske dokumentacije

Urologija

Andrologija

Urološka onkologija

Urologija

Urologija je veja medicine, ki se ukvarja s preprečevanjem, diagnosticiranjem in zdravljenjem bolezni urogenitalnih organov pri obeh spolih (ledvice, sečevodi, mehur, sečnica, prostata in zunanja spolovila pri moških). Urološko zdravljenje izvajamo z anamnezo, kliničnim pregledom, ultrazvočnim pregledom, analizo laboratorijskih izvidov krvi in ​​urina ter uporabo drugih preiskav in pripomočkov za diagnostiko in zdravljenje.

Andrologija

Andrologija je subspecialnost urologije, ki se ukvarja s stanji in boleznimi, značilnimi za moške in vključuje motnje  povezane s kakovostjo uriniranja (vnetje, pogosta potreba po uriniranju, nujna želja po uriniranju, nočno uriniranje, šibkejši curek urina, nenadzorovano uhajanje urina/ inkontinenca), težave s potenco (erektilna disfunkcija), prezgodnja ejakulacija, moška neplodnost in andropavza (tako imenovano “moško staranje”) skupaj s hormonskimi spremembami, prirojena ali pridobljena ukrivljenost penisa, kot tudi druge urološke težave, značilne za moške.

Urološka onkologija

Urološka onkologija je subspecialnost urologije, v kateri se izvaja diagnostika, zdravljenje in spremljanje malignih bolezni urogenitalnih organov pri obeh spolih. Urološki onkolog je del multidisciplinarnega specialističnega tima.

Varstvo osebnih podatkov
Splošni pogoji uporabe 

Master Doctor d. o. o. – zdravstvena dejavnost
Prečna ulica 2, 6230 Postojna

Davčna: 89231295
Matična: 6880983000
TRR: SI10100 – 005 4399 147

KONTAKT

M | 040 / 70 60 15

support@master-doctor.net